Glazbena škola Karlovac
Glazbena škola Karlovac Vas poziva na koncert povodom obilježavanja 90. obljetnice rođenja uglednog skladatelja suvremene glazbe Vojina Komadine. Koncert će biti održan u četvrtak, 09. studenoga 2023. godine u Koncertnoj dvorani Glazbene škole Karlovac s početkom u 17 sati. Ulaz na koncert je slobodan. Bogat i stilski raznolik klavirski opus skladatelja Vojina Komadine predstavit će pijanist Bartolomej Stanković, izvanredni profesor i pročelnik katedre za klavir na Muzičkoj akademiji Univerziteta u Istočnom Sarajevu.
Umjetnička škola Poreč
Grad Poreč je pobratim gradske četvrti Praga 6 te se ovim koncertom i plesnim programom potiče i promovira njihovo prijateljstvo nakon što je u svibnju ove godine višestruko nagrađivani harmonikaški orkestar Umjetničke škole Poreč, dobitnik Oskara znanja, gostovao i održao koncerte u Pragu. Očekuje Vas zanimljiv i bogat program učenika prijateljskih škola. Uživat ćemo u zajedničkom muziciranju komornih sastava, zbora i plesača. Umjetničku školu Poreč predstavit će učenici odjela suvremenog plesa sa zanimljivim koreografijama i kostimima koje su sami izradili, kvartet harmonika, višestruki pobjednik državnih i međunarodnih natjecanja i zbor škole koji je osvojio I. nagradu na međunarodnom natjecanju u Italiji sa vrlo zanimljivim programom i aranžmanom uz komorni sastav gitara Umjetničke škole Poreč. Program dobrodošlice Umjetničke škole Poreč: Zbor Umjetničke škole Poreč izvest će dvije skladbe, Go Down Moses, tradicionalna arr. Maurizio Spaccazocchi, uz klavirsku pratnju Karle Šain, i Ružo moja crvena D. Šimek, R.Gross (obr.M.Gulić), uz komorni sastav gitara, dirigentice Marijana Gulić i Antonella Šimonović. Harmonikaški kvartet svirat će Arr.G Hummel/Romina Legović: Happy Junior's Trip to Balkan, 1.Entlang der Donau i J.Derbenko: Accordionists sviraju Jazz, učiteljica Romina Legović. Plesni odjel predstavit će se sa tri koreografije, Plesna etida "Scenolovci", Koreografija TRIO, koje je pripremila učiteljica Andreja Široki i Baletna etida "Cvjetna livada", koju je pripremila Olga Čehić. Naši prijatelji iz Praga predstavit će se komornim sastavom flauta „Musici Gaudentes“, učiteljica i dirigentica Veronika Pudláková, klavirska pratnja Stanislava Bradová sa poznatim skladbama: Jev Arechecha, F.Churchill Some Day My Prince Will Come, N. Rota Love Theme Romeo a Julliette, G. Gershwin Fascinating Rhythm, H.Mancini Moon River, L.Bernstein Amerika, G.Bizet Intermezzo, H.Warren Chattanooga-Choo-Choo, Z.de Abreau Tico-Tico Posebna zahvala Gradu Poreču-Parenzo , Pučkom otvorenom učilištu Poreč i „Jan Hanuš Basic School of Arts, Prague 6".
Glazbena škola Karlovac
21. lipnja 2023.
U sklopu 24. Međunarodne ljetne škole gitare, Glazbena škola Karlovac organizira nekoliko vrhunskih gitarističkih koncerata na kojim će nastupiti naši voditelji ljetne škole kao i naši dragi gosti. Jedan od njih je i koncert ZORANA DUKIĆA, svjetski poznatog gitarista. Koncerti su financirani prema Javnim pozivima Ministarstva kulture i medija, Grada Karlovca i Karlovačke županije. Javno se zahvaljujemo Veleučilištu u Karlovcu, Slatkovodnom akvariju Aquatika, Crkvi Presvetog srca Isusovog u Karlovcu , caffe bar Cohiba i i Crkvi Presvetog trojstva u Slunju na tome što su nam ustupili svoje prostore za održavanje naših koncerata. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete se obratiti našoj voditeljici Doris Brajković, 095 8948775
Glazbena škola Karlovac
Glazbena škola Karlovac se pridružuje proslavi 200. obljetnice rođenja velikog francuskog skladatelja Césara Francka i tom će se prilikom u subotu 10. prosinca 2022. na sam skladateljev rođendan u Nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu s početkom u 19.30 sati održati slavljenički koncert. Na koncertu će nastupiti nastavnici i učenici Glazbene škole Karlovac a bit će izvedena neka od najpoznatijih skladateljevih djela i pravih svjetskih evergreena, poput Panis Angelicusa, Violinske sonate, Preludija fuge i varijacije. César Franck, francuski skladatelj njemačko-belgijskog podrijetla, studirao je u Parizu klavir, kompoziciju i orgulje i tamo postao orguljaš u crkvi sv. Clotilde, te profesor orgulja i kompozicije na Konzervatoriju. Pisao je opere, oratorije, duhovna djela, orkestralna djela, komornu glazbu, pjesme za glas i klavir, te klavirska i orguljska djela. Njegov orguljski opus nije izrazito velik. Napisao je samo dvanaest velikih orguljskih djela, ali ga svejedno mnogi smatraju najvećim skladateljem orguljaške glazbe nakon Bacha. Njegova su djela bila neka od najljepših orguljaških djela koja su došla iz Francuske i postavila su temelje za francuski stil simfonijskih orgulja. Franckova je glazba temeljena na improvizacijskom orguljaškom stilu. Njegove romantične harmonije odlikuju se smjelim romantizmom, čestom modulacijom i polaganim pomacima, te već upućuju na impresionizam. Franck je nastojao obnoviti klasičnu strukturu sonate i simfonije razvijajući sve stavke djela iz jedne osnovne teme.
Glazbena škola Slavonski Brod
Na dan 10. prosinca 1931. godine preminuo je Andrija Torkvat Brlić mlađi. Na samu 90. obljetnicu njegove smrti, Glazbena škola Slavonski Brod prisjeća se Brlića mlađega, jednoga od izdanaka ugledne slavonsko brodske obitelji, koji je, uz liječničku profesiju, svoj život posvetio i glazbi. Na YouTube kanalu Glazbene škole Slavonski Brod, na samu 90. obljetnicu Andrijine smrti, slušamo Andrijine skladbe "Amourette" za klavir te popijevke "Zvijezde" i "Pepeljugo naša" u izvedbama učenika srednje glazbene škole.
Glazbena škola Slavonski Brod
Nakon prošlogodišnjeg uspješnog koncerta "U tišini bez kraja", Glazbena škola Slavonski Brod i ove je godine priredila koncert na "Tadijinim jesenima" u Slavonskom Brodu, s idejom spajanja pjesništva Dragutina Tadijanovića i glazbe hrvatskih suvremenih skladatelja. Na koncertu naziva "A duga još jače zasja u meni" izvedene su popijevke na Tadijine stihove iz pera riječke skladateljice Linde Uran i prošlogodišnjeg maturanta Mislava Dokuzovića te zborska skladba "Slap" Ivana Josipa Skendera na stihove Tadijina prijatelja Dobriše Cesarića. Posebnost koncerta bila je praizvedba skladbe za sopran i kvartet tambura "Duga" (prema Tadijinim "Stihovima o dugi") Siniše Leopolda, koja je upravo naručena za ovaj projekt. Snimka koncerta dostupna je na YouTube kanalu Glazbene škole Slavonski Brod.
Glazbena škola Milka Kelemena, Slatina
O organizaciji GŠ Milka Kelemena Slatina, održava se Međunarodni glazbeni festival XXVII. Dani Milka Kelemena od 7. do 17.listopada 2021. godine. O pojedinostima i događanjima opširnije na linku škole.
Siscia Vox Mundi
Ovim putem Vas želimo obavijestiti o jedinstvenom projektu koji će se u subotu, 18. rujna održati u gradu Sisku. Projekt Stabat Mater je produciran od strane udruge Siscia Vox Mundi u suradnji s institucijama i udrugama u kulturi grada Siska i Sisačko-moslavačke županije te udrugama u kulturi Sisačko-moslavačke županije. Riječ je o cjelovitoj izvedbi djela Stabat Mater, baroknog skladatelja G. B. Pergolesija, u originalu tj. za soliste, ženski zbor te orkestar. Takva izvedba ovog djela održat će se po PRVI PUT u gradu Sisku. Više na linku.
Program ljetne orguljaške akademije Udruge Ars Musica
Prijaviti se možete na mail: udruga.ars.musica@gmail.com (ime i prezime, te broj telefona). Prijavom ćete primiti poveznice za predavanja koja će se održavati online.
Glazbena škola Karlovac
Koncertni ciklus Klasika u parku nastavlja se koncertima u Glazbenom paviljonu i Šancu: UTORAK, 29. LIPNJA 2021. 19:30 - GLAZBENI PAVILJON - Gitarski trio EVOCATION 21:00- ŠANAC - MALA NOĆNA MUZIKA ( koncert posvećen 165. rođendanu Nikole Tesle) KARLOVAČKI KOMORNI ORKESTAR GLAZBENE ŠKOLE KARLOVAC SOLISTI Ana Barić, flauta, Viktor Vidović, gitara DIRIGENT - Veton Marevci
Glazbena škola Karlovac
Po uzoru na velike gradove Glazbena škola Karlovac nakon godinu dana stanke u subotu 22.05.2021. organizira koncertni spektakl na otvorenom, pogledajte najavu.
OGŠ Kontesa Dora, Našice
27. svibnja 2021. u 18 sati uz izložbu: Umjetnost slavonskog plemstva u Galeriji Klovićevi Dvori, Zagreb održat će se koncert Tamburaškog orkestra OGŠ Kontesa Dora i Tamburaškog društva "Dora Pejačević", iz Našica uz dirigentsku palicu Deana Kopria i nastup brojnih solista.
Glazbena škola Slavonski Brod
Pogledajte najavu tjedna glazbe u Slavonskom Brodu
Glazbena škola Slavonski Brod
Bez obzira na izazovne okolnosti, epidemijsku situaciju te kombiniranje nastave uživo i nastave na daljinu, Glazbena škola Slavonski Brod sve je prepreke pretvorila u prednost i tradicionalni božićni koncert priredila u virtualnom obliku. Učenici i nastavnici Glazbene škole pripremili su mnoštvo glazbenih bisera za svoju vjernu publiku, kako bismo u toplini svoga doma i svojih najbližih, a opet duhom i srcem zajedno, prigodno obilježili blagdanske dane i podsjetili na sve vrijedno što smo napravili tijekom prvoga polugodišta ove izazovne školske godine. Snimka koncerta premijerno je objavljena u srijedu, 23. prosinca 2020. godine na školskom YouTube kanalu, ali će ostati trajno dostupna svim prijateljima Glazbene škole Slavonski Brod.
Glazbena škola Slavonski Brod
Diljem svijeta 2020. godina obilježava se kao 250. obljetnica rođenja Ludwiga van Beethovena, jednoga od najznačajnijih, najpoznatijih i najizvođenijih skladatelja svih vremena. Klavirski odjel Glazbene škole Slavonski Brod, u suradnji s gudačkim i teorijskim odjelom, pridružio se obilježavanju velike obljetnice ovoga glazbenoga genija. Dana 16. prosinca Škola je priredila koncert „Beethovenovih 250“. U skladu s okolnostima, koncert je kao snimka premijerno objavljen na YouTube stranici Škole. Čitavog tjedna objavljivali smo na Facebook stranici Škole zanimljivosti vezane uz skladatelja, a programsku knjižicu koncerta pripremio je bivši učenik, prošlogodišnji maturant Bruno Juričić, koji se Beethovenom bavio u svom završnom radu.
Jasna Šoljan Barbić
Poštovani,1981 gosp.Francis Feybli iz Švicarske održao je prvi tečaj u Zagrebu.Od te godine se pleše i uče novi plesovi na tečajevima IGK Kovačić te na Plesnim radionicama MSF Zagreb. Ja sam u grupi od 1981,pa se može reči da sam i ostarila s njom. Osnovala sam grupu za treću životnu dob 2006 pri GC Medveščak. Uvela sam Hrvatsku u ISDC te smo 2016 i 2019 bili učesnici Kongresa u Austriji i Norveškoj. Svrha ovog dopisa je da tražimo zainteresiranu osobu(60+) koja bi preuzela vođenje grupe.Posjedujemo mnogo glazbenog materijala i bogatu garderobu. Naše nastupe možete vidjeti na face:Plesna grupa"Jasna&Željko,te Međunarodni folklor. ISDC priprema Kongres 2022 u Francuskoj!! Srdačno Jasna Šoljan Barbić Voditeljica
Muzička akademija Zagreb
Više o Danima Odsjeka za muzikologiju Muzičke akademije u Zagreb, u povodu 50. obljetnice osnutka (1970.-2020.) te o nizu kulturnih i znanstvenih manifestacija kojima obilježava ovu značajnu obljetnicu.
Glazbena škola Slavonski Brod
U sklopu književne manifestacije "Tadijine jeseni" Glazbena škola Slavonski Brod priređuje koncert "U tišini bez kraja" s novouglazbljenim pjesmama Dragutina Tadijanovića. Skladbe Ivice Stamaća, Linde Uran i Mislava Dokuzovića izvode učenici i nastavnici srednje glazbene škole, a premijerno će biti prikazan u petak, 6. studenog 2020., s početkom u 19:30 sati, na YouTube kanalu Glazbene škole Slavonski Brod. Koncert se održava u povodu 115 godina od rođenja Dragutina Tadijanovića kako bismo se prisjetili nekih njegovih velikih djela.
Glazbena škola Karlovac
Upisi u tijeku. Više pojedinosti na stranici škole.
Glazbena škola Slavonski Brod
Osmim Tjednom glazbe, održanim od 18. do 24. svibnja 2020. godine, Glazbena škola Slavonski Brod proslavila je Dan škole posebnije no ikad! Zbog okolnosti koje su sve naše školske aktivnosti prenijele u virtualni svijet, i Tjedan glazbe proslavili smo virtualno, putem službene školske Facebook stranice. Objavili smo veliku foto-galeriju naših učenika osnovnoškolaca i srednjoškolaca kako vježbaju kod kuće. Priredili smo šest mini koncerata, kratkih glazbenih kolaža kojima smo podsjetili da naši učenici i njihovi nastavnici vrijedno rade i u virtualnim uvjetima, kao i mini koncert Mješovitog zbora koji se za ovu prigodu okupio na livadi ispred škole. Mislav Dokuzović, učenik 3. r. srednje glazbene škole, odsvirao je svoju skladbu The Park na novom manjem koncertnom klaviru Yamaha koji je upravo u tijeku Tjedna glazbe stigao u Glazbenu školu. Podsjetili smo na priču o violini koju je Vesna Mateić, rođena Brođanka, darovala Školi na početku školske godine, kao i na učenike koji su ove godine izborili odlazak na državno natjecanje (Trio harmonika, flautist Bono Peić, Djevojački zbor). Nastavnice solfeggia Danijela Božičević, Daria Tamara Rac, Irena Šimičić i Ifigenija Zeba osmislile su "Top listu solfeđista" s prijedlozima za upoznavanje različitih glazbenih djela. Proslavu Tjedna glazbe zaokružili smo snimkom Trija harmonika s božićnog koncerta Glazbene škole, kako ne bismo zaboravili da je ipak najljepše muzicirati uživo.
Glazbena škola Zlatka Grgoševića, Sesvete
Glazbena škola Zlatka Grgoševića, Sesvete 23. svibnja proslavila je dvije važne obljetnice - Dan škole i rođenja Zlatka Grgoševića. Pozivamo Vas da se pridružite proslavi naših obljetnica - pogledajte virtualne koncerte zborova glazbenih škola i koncert hrvatskih skladatelja, koje su pripremili naši vrijedni učenici i njihovi profesori, uz veliku pomoć i podršku roditelja.
Glazbena škola Karlovac
Svjetski dan harmonike 6. svibnja se svečano obilježava u Glazbenoj školi Karlovac i tom prilikom počinje novi ciklus koncerata pod nazivom KONCERT S BALKONA. Svake srijede u 10:00 i u 18:00 sati će se s balkona Glazbene škole Karlovac čuti glazba. U srijedu, 6. svibnja će to biti harmonikaška glazba u raznim zanimljivim obradama, pa ako ste u blizini, prošećite i poslušajte. Karlovac je od 2016. godine u organizaciji Glazbene škole Karlovac domaćin HarmoniKA festivala koji svake godina djeluje kao susret harmonikaških orkestara iz cijele Hrvatske. HarmoniKA festival ima veliki kulturni, edukativni i društveni značaj za grad Karlovac i cijelu Karlovačku županiju. U uvjetima rada od kuće zbog pandemije Korona virusa, nije bilo moguće okupiti sve prijavljene orkestre pa je Glazbena škola Karlovac dio svojih koncertnih aktivnosti preselila na You tube kanal i na svoj balkon. Nastava harmonike u Glazbenoj školi Karlovac započela je daleke 1945. godine. Ove školske godine nastavu harmonike u osnovnoj i srednjoj glazbenoj školi pohađa 35 učenika, a nastava harmonike se osim u Glazbenoj školi Karlovac, održava i u Područnom odjelu u Ozlju. Nastavnici harmonike su: Tomislav Krvarić, prof. savjetnik, Tomislav Novak, prof. i vanjski suradnik Mihael Matić, mag.mus. Osim individualnih satova harmonike, učenici pohađaju i nastavu harmonikaškog orkestra u kojem se upoznaju sa skupnim muziciranjem.
Umjetnička škola Matka Brajše Rašana, Labin
Umjetnička škola Matka Brajše Rašana iz Labina: objavila sedam virtualnih glazbenih koncerata + plesnu predstavu (povodom Svjetskog dana plesa). Do sada preko 300 izvedbi učenika snimljeno u dječjim sobama, dnevnim boravcima, dvorištima i u prirodi, više na stranici škole...
Glazbena škola Karlovac
Svaki ponedjeljak i četvrtak u isto vrijeme će se emitirati 20 - minutni koncerti učenika i nastavnika Glazbene škole Karlovac. Bit će tu i koncerata klase kao i snimki naših već održanih koncerata pa će se mnogi naših već odraslih učenika prisjetiti svojih nastupa dok su pohađali glazbenu školu. Osim koncerata u navedenim terminima će se održavati predavanja, prezentacije za upis u glazbenu školu, predstavljanje projekata i sl. U uvjetima nastave na daljinu naši vrijedni učenici i nastavnici su prepoznali priliku koju pružaju medijski alati pa će pomoću njih pokazati što su naučili. Naravno tu je i želja da se naučeno podijeli s publikom. Budite zato s nama svaki ponedjeljak i četvrtak u 19:30 na You tube kanalu Glazbene škole Karlovac!
Umjenička škola Miroslav Magdalenić
Umjetnička škola Miroslav Magdalenić iz Čakovca, ugostit će ravnatelje glazbenih i plesnih škola članica Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga na 120. Plenumu udruge u Čakovcu od 23. do 25. listopada 2019.
Umjetnička škola Poreč
04. listopada 2019.
Utorak 08.10.2019. 17:30 sati u Koncertnoj dvorani škole: Katarina Evetović - violončelo i Domagoj Gušćić - glasovir. Srijeda, 09.10.2019. 19 sati u Kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč: Mirjana Petercol - harmonika i Vesna Ivanović Ocvirk - glasovir. Ulaz slobodan!
OGŠ "Kontesa Dora", Našice
18. lipnja 2019.
Dan Državnosti uz Svečani koncert Tamburaškog orkestra i solista OGŠ "Kontesa Dora", Našice i Tamburaškog društva "Dora Pejačević" iz Našica, održat će se 29. lipnja 2019. godine u 19 sati u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Beču, Rennwegg 3.
Glazbena škola Slavonski Brod
14. lipnja 2019.
Ovoga petka, 14. lipnja 2019. u 19.30 sati, na ''Koncertu nagrađenih učenika'' u sklopu 30. Brodskoga glazbenog ljeta učenici Glazbene škole Slavonski Brod, koji su tijekom školske godine ''brusili'' svoja znanja i vještine na raznim glazbenim natjecanjima regionalnog, državnog i međunarodnog karaktera, predstavit će plodove svoga cjelogodišnjeg marljivoga rada. Nastupili su na 12 natjecanja s kojih su se vratili s 37 nagrada i priznanja, a među njih dvadeset dvoje čak su dva državna prvaka - Josip Matanović (3. razred osnovne glazbene škole) postao je državni prvak u disciplini Brač, a Ana Ereš (4. razred srednje glazbene škole) postala je državna prvakinja u disciplini ''Izvori i istraživanje prošlosti - samostalni istraživački radovi'' u sklopu Natjecanja iz povijesti.
Umjetnička škola Matka Brajše Rašana, Labin
09. lipnja 2019.
- Koncert Udaraljkaškog ansambla BUM BAM, održat će se u Starom Gradu, ispred Gradske vijećnice u nedjelju, 9. lipnja 2019. s početkom u 19,00 sati. - Odjel za suvremeni ples poziva vas na Završnu plesnu predstavu „Petar Pan“, koja će se održati u ponedjeljak, 10. lipnja 2019., u Kinu Labin s početkom u 19,00 sati. - Završni koncert učenika Umjetničke škole Matka Brajše Rašana, održat će se u utorak, 11. lipnja 2019. s početkom u 20,00 sati u Crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije. Na koncertu će nastupiti pjevački zbor i solisti na različitim instrumentima, a gost koncerta je ženska klapa Teranke. - Rabac Orchestra Festival, održat će se u srijedu i četvrtak, 12. i 13. lipnja 2019. na Rivi u Rapcu s početkom u 19,00 sati pa do kasno u noć. Nastupit će puhački, harmonikaški, tamburaški, udaraljkaški i mješoviti komorni i simfonijski orkestri iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Češke. Dođite prošetati Rivom ili sjesti na kavu i sok i uživati u izvedbama više od 350 mladih glazbenika. Veselimo se Vašem dolasku!
GU Elly Bašić, Zagreb
06. lipnja 2019.
Martin Kutnar ponovo je zabljesnuo na jednom međunarodnom natjecanju, osvojivši Prvu nagradu na 4. Međunarodnom glazbenom natjecanju Manhattan (kategorija puhači / mladi glazbenici). Čestitamo! https://www.manhattancompetition.com/winners-2019
Glazbena škola Karlovac
06. lipnja 2019.
Pobjednik Cannesa, film OBITELJSKE VEZE, otvorit će novu karlovačku kulturnu lokaciju – Terasa pobjednika u Glazbenoj školi Karlovac donosi atraktivne filmske i glazbene programe i to, kako joj i ime govori, samo one najbolje! U suradnji Glazbene škole Karlovac i KINO.hr mreže koju vodi poduzeće RADAR, karlovačku publiku na ovom skrivenom mjestu u centru grada očekuju pravi biseri filmske umjetnosti, najavili su Snježana Mrljak, ravnateljica Glazbene škole Karlovac i Marko Pekić, direktor poduzeća RADAR.
OGŠ Kontesa Dora, Našice
30. svibnja 2019.
MFUTG 2019 , Osijek, Vukovar, Našice, Đakovo
Umjetnička škola Miroslav Magdalenić, Čakovec
23. svibnja 2019.
Povodom Dana grada Čakovca u Centru za kulturu održava se Završni koncert 30. svibnja 2019. godine u 19 sati. Ulaz slobodan!
Glazbena škola Karlovac
23. svibnja 2019.
U Koncertnoj dvorani Glazbene škole Karlovac, Cesarčeva 3, 23.05. u 19,30 sati održat će se Koncert nagrađenih učenika Glazbene škole a Završni koncert 2. školskog natjecanja puhača i udaraljkaša 24.05. u 19 sati!
GŠ Vatroslava Lisinskog, Bjelovar
16. svibnja 2019.
Glazbena škola Vatroslava Lisinskog Bjelovar Vas poziva na Glazbeni tjedan.
Glazbena škola Slavonski Brod
14. svibnja 2019.
U povodu Dana škole Glazbena škola Slavonski Brod već sedmu godinu zaredom u svibnju priređuje Tjedan glazbe. Nakon koncerta učenika osnovne glazbene škole 13. svibnja i učenika srednje glazbene škole 14. svibnja, u srijedu, 15. svibnja bit će priređena ''Večer zborske glazbe'', a u četvrtak, 16. svibnja muzicirati će nastavnici škole. Koncerti se održavaju u Velikoj dvorani Glazbene škole s početkom u 19.30 sati. Svi su dobrodošli!
GŠ Zlatka Grgoševića, Sesvete
13. svibnja 2019.
Učenici i nastavnici Glazbene škola Zlatka Grgoševića, Sesvete pozivaju Vas na Dane Grgoševića od 15. svibnja do 03. lipnja 2019. godine.
Glazbena škola Karlovac
17. travnja 2019.
Četvrtak, 18.04. u 20 sati, koncert u Muzeju Mimara u Zagrebu završni je dio projekta Noć glazbe kojeg provodi Glazbena škola Karlovac . Projekt financira Ministarstvo kulture kroz Poziv za dodjelu potpora programima koji potiču razvoj publike u kulturi u Republici Hrvatskoj. Program se izvodi u suradnji s Glazbenom školom Vatroslav Lisinski i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.
GŠ "Blagoje Bersa", Zadar
27. ožujka 2019.
U petak, 22. ožujka u 19,30, u HNK Zadar održan je treći koncert projekta Bersiana. Radi se o zajedničkom projektu triju škola: GŠ Slavonski Brod, Blagoje Bersa Zagreb i Blagoje Bersa Zadar u kojem sudjeluje 180 učenika i nastavnika.
Glazbena škola Karlovac
25. ožujka 2019.
Poštovani, pozivamo Vas u Gradsko kazalište Zorin dom, na koncert profesora GŠ Karlovac i Plesnog centra Studio 23 - "Francuski poljubac" - koji će se održati u srijedu 27.03.2019. u 20 sati.
UŠ M. Magdalenić, Čakovec
25. ožujka 2019.
Rok za prijavu na Međunarodno gudačko natjecanje Rudolf Matz pomiče se do 30. ožujka 2019.
Glazbena škola Karlovac
Pozivamo Vas na Koncert klasične glazbe učenika i nastavnika Glazbene škole Karlovac koji će se održati 28. veljače 2019. godine u 19,00 sati u dvorani Javne ustanove AQUATIKA-SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC, Ulica Branka Čavlovića Čavleka 1a, pod nazivom KLASIKA U AQUATICI.
OGŠ Kontesa Dora, Našice
Poštovani prijatelji Našica ... rodbino, svojim dolaskom podržite koncert sadašnjih i nekadašnjih učenika i profesora glazbene škole Kontesa Dora koji će se održati u Zagrebu na sam dan 96. obljetnice smrti naše Dore (5.ožujka)! Zahvaljujemo na suradnji MA Zagreb i Hrvatskom slovu! Koncert će se održati u Dvorani Hrvatskoga slova (Nacionalna i sveučilišna knjižnica Zagreb) od 19 sati.
UŠ M. Magdalenić, Čakovec