Centar izvrsnosti 2024

Opatija, 03. - 05. siječnja 2024.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja od 3. do 5. siječnja 2024. godine u Hotelu Abasador*****, Opatija bit će održan 22. po redu Centar izvrsnosti - seminar priznatih pegagoga i umjetnika namijenjen profesorima i nadarenim učenicima i studentima.

Seminar će biti otvoren Koncertom izvrsnosti 2. siječnja 2024. u 20 sati na kojemu će nastupiti glasovirski duo Dalibor Cikojević i Zrinka Ivančić Cikojević. 4. siječnja u 21 sat održati će se Koncert umjetnika pedagoga - predavača Centra izvrsnosti.

Prijave za sudjelovanje do 21. prosinca 2023.

Veselimo se Vašem dolasku!


Rezervacija smještaja

Smještaj za sudionike po posebnim cijenama smještaja predviđen je u Hotelu Ambasador *****, a sudionici rezerviraju smještaj klikom na direktni link za posebnu ponudu smještaja.
Smještaj možete rezervirati i  direktno na web stranici www.liburnia.hr koristeći promo kôd HDGPP24 - nakon odabira vrste sobe i datuma, upisuje se promo kôd: HDGPP24..

Rok za rezervacije smještaja po povlaštenim cijenama je 15 dana prije dolaska, odnosno do 18. 12. 2023., a nakon isteka tog roka rezervacije smještaja će biti moguće na upit, prema raspoloživosti hotela.

Za sva dodatna pitanja i eventualnu asistenciju pri samom procesu rezervacije na raspolaganju je rezervacijski centar Liburnia Hotels & Villas: reservation.mice@liburnia.hr / +385 51 710 444-
Prilikom kontaktiranja naših agenata u rezervacijskom centru sudionici se mogu pozvati se na access code / promo kôd HDGPP24 , odnosno na sam naziv događanja.