61. hrvatsko natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa - državno natjecanje

Od 30. ožujka do 5. travnja 2023. godine u Zagrebu, Jastrebarskom, Karlovcu, Samoboru, Požegi i Velikoj Gorici održati će se 61. državno natjecanje u disciplinama: bisernica, brač, mandolina, glasovir, gitara, orgulje, pjevanje, solfeggio, orkestri, klasični balet i suvremeni ples.

Pogledajte rezultate,  knjižicu i tijek natjecanja »

 

Natjecanje solfeggio

Važna obavijest natjecateljima u disciplini solfeggio:

Novi datum održavanja natjecanja u Zadru, u disciplini Solfeggio je u subotu i nedjelju, 4. i 5. ožujka 2023. prema prethodno određenoj satnici.

Obavijest natjecateljima discipline solfeggio

Natjecanje u Zadru neće se održati zbog vremenskih neprilika.

O ostalim eventualnim promjenama uvjetovanim lošim vremenskim uvjetima, pravovremeno ćemo vas obavijestiti putem naše mrežne stranice.

Važna obavijest

Natjecanje iz solfeggia I i II kategorija zbog loših vremenskih uvjeta neće se održati u ponedjeljak, 27.2. 2023.
Novi raspored uvjetovan vremenom objaviti ćemo na našoj mrežnoj stranici u ponedjeljak, 27. 2. 2023. do 12 sati.

Hvala na razumijevanju!

61. županijsko natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa

61. županijsko natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa u disciplinama: bisernica, brač, mandolina, glasovir, gitara, orgulje, pjevanje, solfeggio, orkestri, klasični balet i suvremeni ples, održati će se od 27. veljače do 5. ožujka 2023. godine na 10 lokacija.

Pogledajte, rezultate, knjižicu i tijek događanja s novim datum održavanja natjecanja Solfeggia - Zadar, 4. i 5. ožujak 2023. »

Dan HDGPP-a 2022

17.prosinca 2022. godine, u Atriju arheološkog muzeja u Osijeku održan je Svečani koncert povodom Dana HDGPP-a. Dodijeljene su nagrade HDGPP-a za životno djelo, godišnje nagrade, posebna nagrada i nagrada najboljoj školi ravnateljici/članici HDGPP-a za školsku 2022. godinu.

Pogledajte fotografije i video zapis »

 

21. godina Centra izvrsnosti HDGPP-a

21. godina Centra izvrsnosti HDGPP-a, Opatija 4.- 6. siječanj 2023. Hotel Ambasador*****.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja HDGPP organizira majstorske tečajeve za stručno usavršavanje u sklopu Centra izvrsnosti. Majstorski tečajevi su namijenjeni profesorima, nadarenim studentima i učenicima. Prijave se zaprimaju do 21. prosinca 2022.

Preuzmite program i prijavnicu sudjelovanja »

Dan HDGPP-a 2022

U Atriju arheološkog muzeja u Osijeku, 17. prosinca 2022. godine tradicionalno se Svečanim koncertom i dodjelom nagrada obilježava Dan HDGPP-a. Na njemu će biti dodijeljene nagrade zaslužnim pedagozima i školi članici.

Pogledajte program Svečanog koncerta i nagrađene »

Jubilarno 60. državno natjecanje učenika i studenata glazbe - komorni sastavi

Jubilarno 60. državno natjecanje učenika i studenata glazbe - komorni sastavi, održati će se u Glazbenoj školi Jastrebarsko od 8. do 10. prosinca 2022. godine. Natjecanje će biti otvoreno Svečanim koncertom 7. prosinca u 19 sati na kojem nastupa Papandopulo kvartet i sopranistica Lidija Horvat Dunjko uz glasovirsku pratnju Maria Čopora.

Pogledajte rezultate, tijek, programsku knjižicu, program koncerta otvorenja i Završni koncert natjecanja »

 

60. hrvatsko natjecanje učenika i studenata glazbe - komorni sastavi

60. hrvatsko županijsko natjecanje učenika i studenata glazbe - komorni sastavi održat će se u Opatiji od 03. - 06. studenog 2022.

Pogledajte propozicije, knjižicu, tijek natjecanja i rezultate»

1 2 3 4 5 6  »